г. Киев
Солом'янська площа, 2, вул.Машинобудівна, 8 офіс №8
прием звонков — с 8:00 до 22:00

Консультация по уголовным делам

   Доброго дняnЩе в липні 2019 року, на мене відкрили кримінальне провадження (по факту я про нього не маю знати, але ми живемо в Україні:)) ст 307 ч2 кк України, зроблено дві закупки(безкоштовно вгостила знайомого) третя закупка не була проведена,але наскільки я знаю їх має бути три, а не дві, другий раз я почула, що на мене відкрите кримінальне провадження, коли збиралась в армію, замісник воєнкомата послав мене на три букви і напряму мені сказав. На данний момент мене попередили, що до мене за телефону слідчий по моїй справі (про, яку як згадувала вище "я не знаю") і буде мене викликати на відділок, з якою метою? Вручити мені підозру? Що мені може світити з двома, так названими закупками? І чи йти мені зразу з адвокатом чи піти спочатку одній? Я по документам, в іншому відділку поліції співпрацюю з слідчим Бнон,тобто неголосний співробітник, таємний агент типу.

Ответ

Адвокат Анатолій Веклич
(понад 25 років адвокатської практики) - (067) 926-75-40

   Яке цікаве у вас життя...!!! І співробітничаєте з оргАнами і водночас перебуваєте чи перебуватимете у статусі підозрюваної за тяжкою статтею КК...

   У будь-якому випадку, до слідчого потрібно іти із адвокатом, ч.2 ст.307 КК України - тяжкий злочин і покарання, згідно санкції цієї частини статті від 6-ти до 10-ти років позбавлення волі, ну або із оперативним працівником, на службі у якого ви стоїте...)))

Не нашли ответ? Задайте свой вопрос!